Öka användningen av dagens CRM-system

Det händer mycket i IT-branschen som berör säljarnas arbete. Jag har intervjuat Ted Pohl, som menar att papper och penna idag är ett underskattat verktyg i dagens IT-samhälle. Han påstår till och med att papper och penna är nyckeln till framgång för många som investerat i ett modernt CRM-system.

– Kanske klagar några av säljarna på att CRM stjäl deras tid? Tid som de anser gör bättre nytta ute på fältet istället för att sitta framför en dator och återrapportera dagens arbetsinsats? Och visst har säljarna rätt i att CRM stjäl mycket tid, men det finns en enkel lösning på detta pro­blem!

Här beskriver Ted en lösning som gör det möjligt för säl­jare att fånga all CRM-information i samma sekund som den skrivs på ett helt vanligt papper. Resultatet blir att säl­jaren slipper lägga dyrbar tid på rapportering och kan istället ägna mer tid på företagets kunder. Tack vare detta kommer du få en nöjdare säljkår som kommer kunna ägna än mer tid på det som de gillar mest av allt, nämligen att göra flera och bättre affärer.

 

Du som är Bonnier Ledarskap abonnent har blivit uppgraderad utan extra kostnad och väljer nytt lösenord vid inloggningen. www.management360.se