Rolfs principer och filosofi

Jag fick en dag en fråga från en ung kvinna. Hon sa, ”hur ska jag göra för att bli perfekt som säljare och affärskvinna”?
Det är en sådan fråga som alla specialister försöker att undvika att svara på, beroende på att det finns inget enkelt svar. Om jag till exempel svarar ”jag vet inte” så kanske hon kommer att tycka att jag inte är någon verklig specialist. Om jag istället säger ”gör som jag” så kommer det säkert att upplevas som en arrogant attityd.

Jag valde att svara så här: ”Du kommer att bli duktig genom att alltid göra det bästa du kan. Det är så du kommer att bli perfekt”!
Det är just detta som den här artikeln handlar om. Det här är nämligen en text om affärslivets psykologi och den ger dig fakta som kommer att underlätta att lära dig hantera verkligheterna, skärpan och principerna för att lyckas i affärslivet. Det handlar om att stärka din verkställande talang i riktning mot ett bättre beslutsfattande och ett mer aktivt handlande som ger dig styrka i ditt genomförande och i din dådkraft.

 

Du som är Bonnier Ledarskap abonnent har blivit uppgraderad utan extra kostnad och väljer nytt lösenord vid inloggningen. www.management360.se